Coca-cola Cup 3 (10.12.2015)
Kategori: Trening
Kart/område: Kvaase
Arrangør: KOK
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 5.3 km
Tid: 58:50
Gj.sn. HR: 159
Maksimum HR: 171
Har tenkt å bruke natt-treningene i vinter til å bli en bedre dag-o-løper, og derfor ha fokus på det som er effektiv o-teknikk om dagen også om natta. Fokus i dag var enkle planer og stole på planen i gjennomføringa.

1) Litt hissig på å ta av fra stien. Mye vasing i kvist og kvast bort til posten.
2) Bra retning, rett i.
3) Ut på stien, ta av ved kolle/grøft, dumpe ned i søkket
4) Ut på stien. Grei kontroll siste del, og løp til jeg traff tjernet, men burden nok heller tatt en større venstresving ut i myra mtp løpbarheten.
5) Sti, retning til myr/kolle, fulgte myrer til posten.
6) Burde løpt rett på, ellers greit.
7) Vurderte både høyresving på myr og venstre på sti/myr. Valgte det siste. Løp over stien uten å se den, men forstod det da det begynte å gå altfor mye nedover. Bra flyt og gjennomføring nesten fram til posten (eneste tidstap var et par myrbad). Inn mot posten trodde jeg også at jeg hadde kontroll: Retning langs den store kollen, over venstrekant av kolle og ned i søkk var planen. Ser av GPS-en at første feil var at jeg holdt litt for mye venstre over den siste store myra. Jeg forstod at jeg var for langt til venstre da jeg kom for langt ned i det første søkket på tvers, korrigerte høyre, over kollen og ventet å se refleksen. GPSen viser vel egentlig at jeg burde sett den, noe som på en måte er irriterende, men på den annen side er det greit å få bekreftet at jeg iallfall var så godt som riktig... Vaset rundt et par minutter før jeg fant posten.
8) Retning til søkket. Nølte litt, men så at det ikke var mulig å gjøre feil ved å dra opp mot det høyeste punktet.
9) Retning. Litt usikker på hvor jeg passerte over den siste kollen. Hadde ikke sett noen skrenter, så gjetta jeg er for langt til venstre, men følte likevel det var litt flaks da jeg fikk øye på refleksen til høyre for meg.
10) Opp, retning mot den store kollen, langs denne til søkket og opp. Hadde av en eller annen grunn for meg at jeg gikk opp ved høydepunktet (lite sannsynlig mtp at jeg ikke kom ned stupet), og ble litt overrasket da jeg oppdaget at jeg befant meg helt i enden av kollpartiet.
11) Ned i søkket, fulgte myrer. Litt unødvendig å dra ut på den siste myra, burde fortsatt etter kompasset. Nølte litt før jeg løp inn det siste søkket pga hadde ikke sett at jeg skulle ei kurve opp.
12) Vurderte høyresving i myr, men var fristende med litt sti. Over kollen etter stisvingen, sti og myr og opp ryggen.
13) Retning. Falt litt mye ned i starten. Følte meg litt usikker på strekket, men klarte å stole på at de detaljene jeg passerte var de jeg trodde de var. Fornøyd da jeg løp rett i posten.
14) Litt knoting ned til stien. Retning fra stisvingen og runda kollen.
15) Retning. Burde venta til riktig søkk med å løpe opp fra grøfta, men visste jeg var et hakk for langt til venstre og korrigerte rett etter kollen.
M) Idiotisk bom til mål. Så noe refleksaktig ute ved veien som jeg sikta meg inn på, og forstod det ikke før jeg var nesten ute på veien...

Alt i alt ei bra treningsøkt. Gjennomføringa varierte fra bra til mindre bra, men synes overveiende det var mye positivt. Fornøyd med at jeg flere steder klarte å fortsette når jeg var usikker og stort sett endte opp rett likevel. Men fortsatt forbedringspotensiale også her. Uansett digg å endelig ha bokført treningsårets første skikkelige terreng-hardøkt.
Vis kommentarer (0)
 
Coca-cola Cup 3 (10.12.2015)