Coca-cola Cup 4 (17.12.2015)
Kategori: Trening
Kart/område: Baneheia
Arrangør: KOK
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 5.66 km
Tid: 45:18
Gj.sn. HR: 162
Maksimum HR: 173
Omvendt jaktstart med tidsdifferanser etter poeng samla i tidligere løp (leder ut 5 min bak fellesstarten). Løp ut 3.10 bak fellesstarten. Hadde som fokus å alltid ta meg tid til å lage og gjennomføre en egen plan for hvert strekk (antok, med rette, at jeg ville se en del andre løpere i skogen).

1) Tråkka over rett før 1.posten. Gjorde skikkelig vondt med en gang, men kom seg ganske raskt. Dette gjorde imidlertid at jeg løp litt reservert i utforbakkene resten av løypa. Ikke helt kontroll inn mot posten (delvis fordi stien ikke stemte helt), men fikk øye på refleksen.
2) Fulgte et tråkk som ikke stod på kartet. Leste meg inn i stikrysset øst for posten. Tapte 30-40 sek.
3-7) OK
8) Knota litt mye rett på. Bedre gjennomføring eller sti rundt venstre hadde lønt seg. Tapte 15-20 sek.
9-12) OK
13) Nesten finta ut midtveis på strekket. Tok meg tid til å kikke gjennom resten av løypa for å se om det var flere veivalg. Skulle jo bare holde venstre til jeg var på demningen. Holdt på å ta av stien mot der det står "2.stampe", men ringte heldigvis en alarm da stien ikke var grusa. For dårlig til å kikke etter refleksen inn mot posten.
Sommerfulger: OK minus missa sti til 16.post
21) Dagens brøler. Begynte vel egentlig med at jeg dro til venstre for å komme ned skrenten etter første sti. Trodde jeg retta opp kursen etter det, men det gjorde jeg tydligvis ikke. Syntes det tok litt lang tid før myra dukket opp, men kom til det jeg trodde var myra under streken, fulgte kanten til nordre hjørne og skulle bare over kollen og ned i posten. Men kollen var der ikke... Da det gikk nedover og ikke var noen kolle eller skrent å se, trodde jeg at jeg var for langt til høyre (burde sett nøyere på kartet, dette stemmer heller ikke med terrenget). Leste meg inn da jeg traff stupet, men med litt knot opp skrent/stup mot posten, tapte jeg innpå 3 min her.
Resten: Litt knot ned fra 21. post også, ellers bra resten.

En god del bra å ta med seg, selv om det glipper innimellom. Må også jobbe mer med å få opp blikket. Satte meg litt for ofte fast i kratt det sannsynligvis hadde vært mulig å unngå med bedre blikkbruk (selv på natta). En liten unnskyldning i dag at det tidvis var tåke som begrensa sikten. Fysisk er det bare å innse at det fortsatt mangler en del på god løpsform, men antar det hjelper med hver økt som denne jeg får gjennomført.
Vis kommentarer (0)
 
Coca-cola Cup 4 (17.12.2015)