Skumrings-o Myra (20.12.2015)
Kategori: Trening
Kart/område: Myra
Land: Norge
Disiplin: Skumring
Distanse: 5.52 km
Tid: 44:24
Gj.sn. HR: 160
Maksimum HR: 168
Fellesstart (men sløyfene i ulik rekkefølge). Startet i så godt som lys og endte i så godt som mørke. Gjennomførte som I3-økt. Fokus på det samme som på formiddagen: Danne meg gode (og enkle) bilder av terrenget på hvert strekk.

Runde 1:
1) Tror jeg var den eneste som valgte venstreveivalget til 1.post. Bra kontroll inn i posten.
2-3) OK
4) Litt knotete å løpe i lia, burde nok kommet meg opp med en gang. Idiotisk feil inn mot posten: Passerte kolle og grøft etter planen, men så syntes jeg det gikk altfor mye nedover, tenkte jeg var for langt og begynte å dra tilbake.
5) Ingen plan => dårlig kvasiløsning på strekket. Traff selve posten greit, men burde nok løpt den store stien lengst mulig for å få kortest mulig vei gjennom det mellomgrønne.

Runde 2:
1) Skeptisk til det mellomgrønne etter forrige runde. Tenkte runde, men rotet meg likevel så vidt inn i det. Burde nok enten tatt sats og valgt korteste vei gjennom grønten, eller holdt meg ved streken hele strekket. Selve posten gikk greit.
2) OK, en liten skjønnhetsfeil på gps-sporet inn mot posten pga et par vindfall.
3) Fulgte det jeg trodde var den utydelige stien, men merket raskt at det gikk i feil retning. Dermed ble det rett på. Greit, men kanskje litt mye opp og ned.
4) OK
5) OK, minus at jeg holdt på å dra for langt etter vannet.
6) Forenkla bra fram til kollen med to skrenter. Deretter mer finorientering. Rett i, men løp litt tidlig opp på ryggen ved posten (= mer grønt)

Runde 3:
1) Valgte sti i stedet for å følge lykta foran. Var et par sekunder raskere også.
2-3-4) OK, minus et par "vindfallhakk" på gps-sporet til 4.post

Starta bra, deretter en dårlig periode fra 4.strekk på 1.runden, før det gradvis gikk bedre igjen. Flere positive strekk å ta med seg, men også en del å jobbe med: For dårlig plan på noen strekk: 1-4, 1-5, 2-1, (2-3), og må fortsatt jobbe med flyten i terrengløpinga (unngå hindringer)
Vis kommentarer (0)
 
Skumrings-o Myra (20.12.2015)