KOKs klubbmesterskap sprint (22.09.2015)
Kategori: Trening
Kart/område: Kjøita
Arrangør: KOK
Land: Norge
Disiplin: Sprint
Distanse: 5.93 km
Tid: 25:22
Gj.sn. HR: 167
Maksimum HR: 175
Fokus på å ligge på forskudd med orienteringa

1) Stod noen lange sekunder før jeg fant starttrekanten på kartet. Bestemte meg kjapt for venstre. Var plutselig på utsiden av muren rundt nedkjøringa, men innså heldigvis ikke hvor stor omvei det var.
3) Syntes høyre så bedre ut enn venstre, men er ikke så sikker når jeg ser på kartet når i etterkant. Løp forbi inngangen til passasjen mot posten og måtte litt tilbake.
4-5-6) ok
7) Syntes høyre og venstre så omtrent like langt ut, så valgte venstre fordi man på høyreveivalget måtte litt ned igjen til posten.
8) Syntes høyre så kortest ut. Fikk kikka på langstrekket.
9) Tenkte først at her kom det til å bli vanskelig å finne et bra veivalg. Men en del hindringer rett på/høyre, og at det ikke var noen muligheter til å krysse veien mellom undergangen ved 11.post og helt i nord, gjorde at jeg raskt landet på venstre. Løp litt unødvendig opp og ned før jeg løp under brua, men var redd for å tråkke på i hagegrønt, og holdt meg derfor på gangveien.
10) Hadde først kikka på venstre ut fra posten, men syntes høyre så hakket kortere ut. Leste på slutten av løypa opp gangstien, og mista et øyeblikk kartkontakten da jeg kom opp på veien rett før 10.
11) Syntes venstresving så bedre ut enn opp og over brua inn mot posten.
13) Trodde kanskje venstre var best, så valgte det
15) Angra litt på at jeg ikke løp venstre, men gjennomførte greit.
17) Holdt på å havne på feil side av et gelender inn mot posten
18) Visste jeg måtte tilbake og rundt ut fra 17.

En morsom sprint der det, iallfall for et relativt utrent sprint-øye, ofte var vanskelig å se hvilket veivalg som var kortest. Valgte nok ikke rett hver gang, men er fornøyd med at jeg (etter 1.post) lå på forskudd hele veien og aldri brukte tid på vakling og nøling etter at jeg hadde bestemt meg for et veivalg.
Vis kommentarer (0)
 
KOKs klubbmesterskap sprint (22.09.2015)