Natt-trening Bymarka (22.10.2015)
Kategori: Trening
Kart/område: Bymarka
Arrangør: KOK/Ståle G
Land: Norge
Distanse: 5.25 km
Tid: 42:11
Gj.sn. HR: 160
Maksimum HR: 170
Høstens første natt-trening (om man ser bort fra natt-NM). Planen var å løpe sikkert og være nøye med retningene. På oppvarminga var jeg usikker på om det ville bli noen trening på meg i det hele tatt pga en vond fot, men det føltes faktisk bedre da jeg økte farta litt ut fra start. Løp økta moderat fort, både for å ha hovedfokus på teknikken, og fordi beina var litt støle og stive etter noen nye hopp- og sprett-øvelser på treninga tirsdag.

1) OK, rett i
2) Brukbar retning, selv om jeg sparte litt høyde på å ligge i lia. Så ikke refleksen da jeg kom til søkket, og tok en runde i feil retning først. +45sek.
3) Usikker på høyre/venstre etter Bånetjønn. Tror kanskje høyre hadde vært hakket bedre. Fikk ikke med meg høydepunktet, men innså etter hvert at stien svingte i feil retning og kom meg ned til posten.
4) Fikk ikke med meg alle stiene, men klarte å følge én sti i riktig retning og gikk rett i.
5/6) Sti. ok.
7) Tenkte jeg måtte trene litt kompassløping og dro rett på. Gikk tregt over myra, men traff rett i.
8) Brukte de grå områdene ut til stien. Sti, forbi kollen og rett i.
9) Ut på sti og fulgte stien. Første retningssjekk ble avfeid med at "stien skal jo svinge litt til høyre", mens andre retningssjekk heldigvis fikk alarmklokkene til å ringe. Kom meg via myr og kratt ut på riktig sti. Retning til neste sti og opp på kollen.
10) Sti. Burde tatt av ved den grå kollen (før det grønne). Nølte unødvendig inn i posten.
11) Sti og retning. ok.
12) Sti, langs koller. Ble unødvendig usikker og begynte å nøle, men fikk øye på kollen til venstre og fortsatte rett i.
13) Sti og retning over myra. Ting så ikke ut som jeg hadde forventa etter myra. Stoppa opp, men sa til meg selv at jeg måtte prøve å fortsette i retning mot posten fra der jeg skulle være iflg planen. Dette stemte, og jeg gikk rett i.
14) Ut på sti, sti og retning/ned skrenten.
15) Holde høyden, følge under skrentene til posten dukket opp.
16) Litt defensivt å ikke kutte, men tror ikke jeg tapte allverdens på det. Ble iallfall dønn sikkert.

Noen dumme småfeil første del. Ellers mye som var ganske greit, men nølte litt for mye innimellom. Ser fram til flere nattøkter framover.
Vis kommentarer (0)
 
Natt-trening Bymarka (22.10.2015)